istituto-helvetico-sanders-prezziΠοια είναι η αιτία της απώλειας τρίχας;

Η κληρονομική προδιάθεση στους άνδρες οι οποίοι επηρεάζονται περισσότερο επειδή η πτώση εξατράται από μια ανδρική ορμόνη, την τεστοστερόνη. Η ηλικία έναρξης της φαλάκρας και η επέκτασή της, ποικίλλουν από άτομο σε άτομο. Ακόμη και στα είκοσι έτη, μπορεί να χρειαστεί μια μεταμόσχευση μαλλιών. Επιπλέον, κάποια προϊόντα για τα μαλλιά (βαφές, προιόντα styling) μπορεί να καταστρέψουν τα θυλάκια με μη αναστρέψιμο τρόπο. Επιπλέον το συχνό πλύσιμο, η κακή κυκλοφορία του αίματος, η διατροφή, διάφορες παθήσεις, φάρμακα.

Τι είναι η τεχνική HDmTM Μεταμόσχευσης Μαλλιών;

Είναι μια σύγχρονη τεχνική που περιλαμβάνει την εξαγωγή των τριχοθυλακίων από την οπίσθια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, τα οποία μεταμοσχεύονται στην δέκτρια φαλακρή περιοχή

Είναι η μεταμόσχευση μαλλιών έγκυρη;

Ναι, η τρίχα αφαιρείται από μια περιοχή (δότρια περιοχή) από τον ίδιο τον ασθενή και μεταφέρεται σε ένα άλλο (λήπτρια περιοχή) χωρίς να απορριφθεί. Επιπλέον η τρίχα διατηρεί το χρώμα, την υφή και την ανάπτυξη της.

Σε ποιούς μπορεί να γίνει Μεταμόσχευση ;

Η θεραπεία αυτή πραγματοποιείται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες όλων των ηλικιών.

Ο ασθενής πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο για τη διαδικασία;

Δεν είναι απαραίτητο καθώς είναι μια ανώδυνη τεχνική που απαιτεί μόνο λίγες ώρες και γίνεται με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, ένας αναισθησιολόγος παρακολουθεί τον ασθενή.

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μπορεί να κοπούν ή να βαφούν;

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μπορεί να αντιμετωπίζονται κανονικά. Δεν απαιτούν πρόσθετη συντήρηση, και δεν υπάρχει κίνδυνος απόρριψης.

Η διαδικασία είναι επώδυνη;

Όχι, καθόλου. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, και στο διάστημα αυτό ο ασθενής μπορεί να διαβάσει ή να παρακολουθήσει μια ταινία.

Μετά την θεραπεία θα πρέπει να γίνει κάποια συντήρηση;

Δεν απαιτείται καμία ειδική συντήρηση. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά θα απαιτήσουν ακριβώς την ίδια φροντίδα με τα άλλα.

Το αποτέλεσμα είναι το τελικό;

Ναι, το αποτέλεσμα είναι τελικό. Η νέα τρίχα θα έχει τον ίδιο κύκλο ζωής, όπως εκείνες στο πίσω μέρος, απο όπου προήλθαν.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα;

Όχι Τα νέα μαλλιά θα αρχίσουν να εμφανίζονται μετά τον τρίτο μήνα, ακολουθόντας ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης που κυμαίνεται συνήθως περίπου 1,1 cm ανά μήνα.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην κανονική σωματική δραστηριότητα;

Μετά από 48 ώρες μπορείτε να ασκηθείτε χαλαρά. Για άσκηση στο γυμναστήριο θα πρέπει να περιμένετε περίπου είκοσι μέρες.

Τι πρέπει να περιμένω μετά την επέμβαση;

Η μετεγχειρητική πορεία δεν είναι ένα πρόβλημα. Μετά από 24 ώρες, μπορείτε να πλύνετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν. Είναι σκόπιμο να αναστείλετε τις εργασίες για μια – δυο μέρες μετά την επέμβαση και θα πρέπει να απέχεται από την έντονη σωματική δραστηριότητα για μία εβδομάδα. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μεγαλώνουν περίπου 1 εκατοστό ανά μήνα.

Τι θα φαίνεται μετά την επέμβαση;

Μετά την επέμβαση τα παρόντα τροχοθυλάκια, μόλις και μετά βίας είναι ορατά και εάν υπάρχουν μαλλιά στην περιοχή είναι δυσδιάκριτα. Τα Μαλλιά που εμφυτεύονται συνήθως πέφτουν μετά από περίπου ένα μήνα και εμφανίζονται ξανά τα νέα μαλλιά μετά από τρείς μήνες περίπου.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου;

Μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας την επόμενη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ποιο είναι το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μικρότερο από τις μη ιατρικές θεραπείες που απαιτούν πολλή προσοχή, πολλες δαπάνες και έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, είναι μια καλή επένδυση για την ψυχολογία μας.

Γιατί να επιλέξετε Εμάς (Surgical Artistry);

Έχουμε προσιτές τιμές.
Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη φροντίδα υψηλής ποιότητας.
Έχουμε εμπειρία στον τομέα.
Χρησιμοποιούμε προηγμένες χειρουργικές τεχνικές, αποδεκτές και αναγνωρίσιμες από την ιατρική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

Υπενθύμιση

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι καμία ενημέρωση για οποιοδήποτε θέμα πλαστικής – αισθητικής χειρουργικής, μέσω οποιασδήποτε ιστοσελίδας δεν υποκαθιστά την απευθείας ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό.

Για τον λόγο αυτό επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε από κοντά για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί προκειμένου να βρούμε την λύση που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και τις δυνατότητές σας.